| Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? | |
|
+3~*~Gwen is the best~*~ Mushu ~♥~Last Hope~♥~ 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
~♥~Last Hope~♥~ << Admin >>
Broj poruka : 329 Datum upisa : 10.07.2009 Godina : 30
| Naslov: Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? Ned Jul 12, 2009 4:30 pm | |
| Shta bi ste tada uradile? Da li ste nekada bile u toj situaciji i shta ste uradile? | |
|
| |
~♥~Last Hope~♥~ << Admin >>
Broj poruka : 329 Datum upisa : 10.07.2009 Godina : 30
| Naslov: Re: Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? Pon Jul 13, 2009 10:44 am | |
| Nisam bila u toj situaciji ... ali bix ga ubila ko stoku... :D | |
|
| |
Mushu << Admin >>
Broj poruka : 320 Datum upisa : 11.07.2009 Lokacija : space
| Naslov: Re: Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? Pon Jul 13, 2009 12:10 pm | |
| - ~*~MyStErY~*~ ::
- Nisam bila u toj situaciji ... ali bix ga ubila ko stoku... :D
| |
|
| |
~*~Gwen is the best~*~ << New Member >>
Broj poruka : 94 Datum upisa : 12.07.2009 Godina : 29 Lokacija : S Bellom i Mishom u sobi gde naizmenichno gledamo ogledalo Ejnduz...
| Naslov: Re: Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? Pon Jul 13, 2009 1:16 pm | |
| - FreakShow ::
- ~*~MyStErY~*~ ::
- Nisam bila u toj situaciji ... ali bix ga ubila ko stoku... :D
| |
|
| |
Ivce <3 << New Member >>
Broj poruka : 78 Datum upisa : 16.07.2009 Lokacija : Sa mojim Milosem <3
| Naslov: Re: Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? Čet Jul 16, 2009 12:35 pm | |
| ...pa taj neko nema dokaze za to,zar ne? jer nikakvi dokazi ne postoje! tako da... nek prica sta xoce,dzaba mu! | |
|
| |
*andry* << Admin >>
Broj poruka : 241 Datum upisa : 11.07.2009
| Naslov: Re: Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? Ned Jul 19, 2009 1:48 pm | |
| | |
|
| |
~Brancica~ << New Member >>
Broj poruka : 105 Datum upisa : 17.07.2009 Godina : 34
| Naslov: Re: Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? Ned Jul 19, 2009 5:09 pm | |
| - Ivce <3 ::
- ...pa taj neko nema dokaze za to,zar ne? jer nikakvi dokazi ne postoje! tako da... nek prica sta xoce,dzaba mu!
Slazem se...Ne bih se uopste obazirala na to... A i zivim u gradu gde je u modi tracariti i siriti svakakve gluposti o svakome...Mnogo toga se o meni pricalo,mnogo gore nego sto je ovo ovde...Naucila sam da ignorisem... | |
|
| |
*bitch* << New Member >>
Broj poruka : 46 Datum upisa : 17.07.2009 Godina : 29 Lokacija : na pustom ostrvu sa Pidzom..lolz..sta cu da mu raaadim:)
| Naslov: Re: Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? Pon Avg 10, 2009 9:34 pm | |
| - ~Brancica~ ::
- Ivce <3 ::
- ...pa taj neko nema dokaze za to,zar ne? jer nikakvi dokazi ne postoje! tako da... nek prica sta xoce,dzaba mu!
Slazem se...Ne bih se uopste obazirala na to... A i zivim u gradu gde je u modi tracariti i siriti svakakve gluposti o svakome...Mnogo toga se o meni pricalo,mnogo gore nego sto je ovo ovde...Naucila sam da ignorisem... takodje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? | |
| |
|
| |
| Shta ako neko shiri trach da ste spawale sa njim? | |
|