All 4 Teens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
All 4 Teens

Swe za mlade lude tinejdzere!

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Moja ispovedaonica xD

Ići dole 
AutorPoruka
~Brancica~
<< New Member >>
>
~Brancica~

Vaga Broj poruka : 105
Datum upisa : 17.07.2009
Godina : 34

Moja ispovedaonica xD Empty
PočaljiNaslov: Moja ispovedaonica xD   Moja ispovedaonica xD EmptyNed Jul 19, 2009 5:51 pm

Ovde cu ja pisati moje svakodnevne zanimljivosti xD

Poslednji izmenio ~Brancica~ dana Pon Jul 20, 2009 1:43 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
~Brancica~
<< New Member >>
>
~Brancica~

Vaga Broj poruka : 105
Datum upisa : 17.07.2009
Godina : 34

Moja ispovedaonica xD Empty
PočaljiNaslov: Re: Moja ispovedaonica xD   Moja ispovedaonica xD EmptyNed Jul 19, 2009 6:24 pm

Pa ovako....Juce sam skoro ceo dan bila kod decka...Noc petak na subotu smo bili na zurci na termalom bazenu,gostovao je Dr Iggy...Dusa moja lepa,polozio je ispit iz informatike pa je slavio...Bio je toliko pijan da sam morala da ga vodim kuci...Pa posto on zivi skroz na drugom kraju grada,a ja nisam zelela da se vracam kuci sama i po mraku ostala sam da spavam kod nejga...I posto je bilo jako toplo jos plus on bio pijan skinuo se skroz go da spava,budalica..Jadna njegova mama ujutru kad je usla u sobu...Mal je slog nije opalio,nije ocekivala da ce mene zateci tu...Jos ja spavam na njegovom krevetu,u brusu i njegovim boksericama,a on na podu,bez jastuka,bez pokrivaca a uz to i skroz go :D
Jos on se nije ni secao da sam ja ostala kod njega da spavam...Budi se on ujutru,pogleda me,i odjenom me pita:"Otkud ti u mom krevetu?"LOL....
I nista,ja mu sve objasnila,on se jadan upisao od smeha kad je cuo kako je bio pijan...Otisli do wc-a sredili se i sisli dole u kuhinju da doruckujemo...Njegova mama se spremila i otisla na bazen...
Ja njemu malo pomagala oko ucenja za sledeci ispit,gledali tv i onda smo otisli napolje da ja vidim psa...Dusa mala,kako je slatka kuca,igrali smo se malo s njom,zove se Mrvica,i malo sam mazila macora Simu pa smo skontali da nema pauna Cvrleta,trazili ga ali nismo mogli da ga nadjemo....
Usli unutra kad ono silazi njegova mladja sestra,ide na bazen...Izasla ona i odjednom utracava u kucu vristeci i kaze da je paun uginuo :(
Mi izasli napolje kad on lezi mrtav sa prednje strane kuce iza zbuna pored ulaznih vrata...I nista Srdjan usao unutra,i zvao tatu,mamu,babu,dedu i stariju sestru da kaze da je paun uginuo...Bas mi je bilo zao,on im je bio kao deo porodice,imali su ga vise od 20 godina...Jos plus on je bio beli paun,jako retka i skupa vrsta....Dosla njegova baba,pocela da place i odnela ga iza,u drugi deo dvorista da ga zakopa...:(:(:(
I nista,Srdjan jedva smirio sestru,i nagovorio je da ode na bazen...I kad je konacno otisla mi ostali sami,jer mu je tata bio u Lovcencu...
Malo gledali tv pa poceli da se ljubimo i na kraju zavrsili na podu dnevnog boravka...upssss....xD
Posle me otpratio do kuce,ja se istusirala,jela i sela za komp...Posle se opet istusirala,poslala decku poruku za laku nos i legla da spavam...I to je to :)
Nazad na vrh Ići dole

Moja ispovedaonica xD
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
All 4 Teens :: Off topic :) :: Dear diary....-
Skoči na: