| moj diary :)....♥ | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*andry* << Admin >>
Broj poruka : 241 Datum upisa : 11.07.2009
| Naslov: moj diary :)....♥ Sub Jul 18, 2009 4:07 pm | |
| owo je mooj diary ..pisem wam kasnije | |
|
| |
*andry* << Admin >>
| Naslov: Re: moj diary :)....♥ Sub Jul 18, 2009 4:40 pm | |
| pa ja sam andrea,95 sam godiste i jos malo punim 14 godina ...inace extra sam osoba,lepa,ql,komunikatiwna.i takk...imam swoj forum...ex. je...ima 350 clanowa...:).. takodje owo je i moj forum xDD i prawilasam ga sam mojim 2 bff :)..wojiim was punooo :).. bff sa swih foruma su ;jowana.anja,alex,nadja.sladja, itddd...ima jos mnogo... ince wolim kosarku ,a hobi mi je pisanje pesama & crtanje ...odlican sam ucenik al narawno nisam streber...narawno !!!!:D...nemam fejs ,nazalost :(..owde cu ja pisati moje lepe ,ruzne & druge trenutke moga ziwota :)..narawno cekam wase komentare,jer nije lepo dnewnik bez komentara xDD
et..dostasam od mene ,nastawljam kasnije :) kisssko | |
|
| |
Mushu << Admin >>
Broj poruka : 320 Datum upisa : 11.07.2009 Lokacija : space
| Naslov: Re: moj diary :)....♥ Sub Jul 18, 2009 4:44 pm | |
| Wojimo i mi tebe!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*andry* << Admin >>
| Naslov: Re: moj diary :)....♥ Ned Jul 19, 2009 12:29 pm | |
| <3 to znam lolz salim se :):):):):)
ewo od juce ; pa juce nije bio nista pozebi dan ..ustala sam oko 11.00 ko swaki dan...dorukckowala i owde sela za komp...isla jednom na moj forum onda na owaj i na neka druga...onda sam bila kod drugarice..zezla smo se ,i co!@ extra smo se proFeli...bilo je dIFno...onda sam sa drugaricama otisla na shopping..koopowala sam swe & swasta...kupila sam jednu majcu na bretele sa peace,jedne farke ,i jedan kacket,...kupila sam i neki nakit mindjuse na peace ,alke,i co !...onda sam dosla kuci jela i sela o5 za komp...i takk mi proso citaw dan xD !...onda sam gledala nesto na nety ...nznm ni j sta i takk do 2 sata u ponoci ja sedilaa za komp xDD....onda sam isla gledala mrak film 3 ...qq ono film je malo ko horor i komedija ..a ja bila sama u sobu tj. swi su spawalli a ja uzel kokice sok i zawalila sam se u fotelju i gledala film xDD....film je zawrsio oko pola5 ...ja onda legla spawat i spawala do 11 ....i takk :) | |
|
| |
*andry* << Admin >>
| Naslov: Re: moj diary :)....♥ Pon Jul 20, 2009 4:48 pm | |
| caos dd joooooj ew mene o5....ew pricacu tista je bilo juce :) danas sam ustala ko swaki poot oko 11...probudila me sestra xDD onda sam ustala ,doruckowala i otisla u shopping...nisam nesto koopila ..nije nista bilo :(...al neka ....xD onda sam dosla kuci mrtwa umorna i sela na komp..otisla na owaj forum,na fgf i na neka druga tamo..onda sam sedila owde,i zwala moju drugaricu da idemo da setamo ..onda ona dosla owde ..sredili smo se [preglali koosu ,sminkali oblacili & co]....bilo je ql...onda smo otisli do grada...i extra se proweli..bila sam do pola jedan :@...zamalo me moji nisu iz kuce izbacili xD....onda sam gledala jedan film i bila owde na forumu ...i takkoc...sedila sam do pola 3 ..i onda legla ;)
takkkooo bye | |
|
| |
Mushu << Admin >>
Broj poruka : 320 Datum upisa : 11.07.2009 Lokacija : space
| |
| |
*andry* << Admin >>
| Naslov: Re: moj diary :)....♥ Pon Jul 20, 2009 10:11 pm | |
| aham...pa kad neam sta da radim.... | |
|
| |
*andry* << Admin >>
| Naslov: Re: moj diary :)....♥ Pon Jul 20, 2009 10:15 pm | |
| caos diary..od sad te nmgu wise zwati diary nego cu ti dati jedno ime... hmmm....zwaces seeee.....hmmmmm.......znammmmm!!!!!! Taylor....jer sam se prosto zaljubila u taylor swift...obboooo jeeee...!!! hmm...ew sad gledala menjam zenu...i takk...nznm sta da ti kazem...osim da jos malo idem da gledam jedan film...i takk [kako wolim owo da ponawljam xDD] caos do sutra :) | |
|
| |
*andry* << Admin >>
| Naslov: Re: moj diary :)....♥ Pet Jul 24, 2009 12:41 pm | |
| caos taylor ! sta mi rtadis ? jooooj kod mene smooorchina! jes jes smorchina...bzwz je swee...wisim na owe forume koo looooda...weceras izlazim ...waljda ..al nznm sta da obucem ...pa onda xDD....anja je otisla u francusku..:(..bas mi nedostaje :*(....onda nedolaze poonoo clanowa..nznm zastooooo....pfffff....juce sam bila na plazu...widela sam 2 extra zgodna tipa...onda malo smo pricali & co :-P...i takkoc..nista posebno..al msm da sam in lowe xD...stw .onda sam ujutru ustala oko pola 12 ...doruckowala ,oprala zuba i takk te stwari ..i sjela za komp...onda otisla malo na fgf forum [za swe koji to nznj sta je fgf to je moj forum www.fashiongirls.forumotion.com ] i onda dosta owde na teens forum ,onda na rbdmanii i takk...onda kasnije idem da pojedem sladoled sa drugaricama ...i onda da nadjem sta da obucem wecereras ...i takkoc byeeeeee | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: moj diary :)....♥ | |
| |
|
| |
| moj diary :)....♥ | |
|